Bani pentru nou-născuţi, de la Primăria Capitalei. Ce trebuie făcut pentru a intra în posesia lor

03 Iul 2017
Bani pentru nou-născuţi, de la Primăria Capitalei. Ce trebuie făcut pentru a intra în posesia lor

Începând de luni se pot depune documentele pentru stimulentul financiar acordat de Primăria Capitalei pentru un nou-născut, relatează rador.ro.

Bucureştenii care au devenit de curând părinţi pot depune începând de luni documentele pentru obţinerea celor 2.500 de lei acordaţi de Primăria Capitalei.

"La inițiativa Primarului General, Gabriela Firea, CGMB a aprobat acum câteva săptămâni hotărârea nr. 209/ 2017 prin care familiile din București primesc un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru fiecare nou-născut, fie că vorbim de copii născuți în maternitățile de stat sau private", se arată în comunicat al Primăriei Bucureşti.

Actele pot fi depuse în cel mult o lună de la naşterea copilului pentru care este făcută solicitarea. De acest stimulent financiar beneficiază nou-născuţii la care cel puţin unul dintre părinţi are domiciliul sau rezidenţa în Bucureşti, iar naşterea a fost înregistrată într-o maternitate publică sau privată de pe raza Capitalei.

Cererile vor fi depuse începând de luni la sediul Centrului de Informare și Consiliere pentru Cetățeni din Șoseaua Ștefan cel Mare, numărul 38, sector 2, și la sediul Direcției Generale de Asistentă Socială a Municipiului București din strada Foișorului, numerele 56-58, sector 3, de luni-vineri, între orele 9,00-15,00.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot suna gratuit la TelVerde 0800.821.218, de luni până vineri, între orele 8,30 — 16,30, se mai precizează în comunicat.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră