Peste 10.000 de persoane au protestat în Capitală. Generația "Colectiv" se simte trasă pe sfoară de generația "veșnicilor revoluționari"

05 Noi 2015
Peste 10.000 de persoane au protestat în Capitală. Generația
21:30 - Tinerii generatiei Colectiv simt ca nu au rezolvat nimic cu iesitul in strada, iar generatia "vesinicilor revolutionari", a celor care au protestat la revolutie, la mineriade si in 2012 le-ar fi înșelat așteptările. Ei spun ca sunt nemultumiti ca listele le-au intocmit si se duc la consultari tot cei care au participat la alte proteste si n-au rezolvat nimic.

20:10 Peste 500 de studenți au ajuns în Piața Universității. Persoanele mai în vârstă par incomodate de mai tinerii lor conaționali.

19:45 - Discuții aprinse între protestatari privind persoanele care vor fi desemnate ca lideri pentru audiența de mâine, de la Cotroceni. Momentan nu există un consens, foarte mulți dintre participanți dorind să fie numiți lideri ai mișcării de stradă.

19:30 - Spiritele s-au încins în momentul în care un protestatar a afișat o pancartă pe care scrie "Iohannis Demisia". Mai multe persoane din jurul respectivului protestatar l-au apostrofat verbal și au încercat să-l oblige să lase pancarta jos. Numărul protestatarilor a ajuns la 5.000. Se strigă "plecați, plecați. nu mai candidați".

18:30 - Protestele anti-guvernamentale continuă și astăzi, în București. Aproape două mii de persoane s-au strâns la Universitate la această oră, sunt mai puține persoane ca în zilele precedente, însă agitația străzii este mai ridicată ca de obicei. Mai multe persoane strigă "hai peste ei, hai peste ei", iar forțele de ordine sunt mai active ca în zilele precedente. 

Revenim cu informații...


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră