Teatru: programul lunii martie la Palatul Național al Copiilor

24 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Teatru: programul lunii martie la Palatul Național al Copiilor

Pe 1 și 15 martie, un spectacol de colecție: “Egoistul”, cu Radu Beligan! In distributie alături de Maestru îi regăsiți pe: Adriana Trandafir, Damian Crâșmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu și Silviu Biriș. Detalii pe egoistul.ro

Replici spirituale, partituri vesele, decoruri spectaculoase și momentele coregrafice deosebite în “Un alt fel de cabaret” – un spectacol cu un concept unic în România. Pe 7 martie la Palatul Național al Copiilor. Cosmin Selesi, Aurelian Temișan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu fac parte din distribuție.

Doi actori de geniu, Radu Beligan și Maia Morgenstern vă așteaptă pe 14 martie, la “Leul deșertului”. În alte roluri: Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes și Tania Popa. Regia: Radu Beligan. Detalii pe www.leuldesertului.ro

“Maitreyi”, tulburatoarea poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusă în scenă de Chris Simion, într-o distribuție remarcabilă, pe 20 martie. Maia Morgenstern (foto), Raluca Aprodu, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana și Anca Sigartău într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul lumii orientale și străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generații întregi.

Pe 26 martie, spectacolul “Măscăriciul”, o reprezentație profund umană și cu adevarat comică, ce exploreaza psihologia complexă a personajelor lui Cehov. În dublă postură, de regizor și actor, Horațiu Mălăele joacă, magistral, alături de Niculae Urs.

Incursiune în Bucureștiul interbelic, piesa “Take Ianke şi Cadîr” prezintă, pe 28 martie, povestea celor trei negustori de modă veche. La „tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana, într-un spectacol plin de haz.

Pe 29 martie, primul serial de teatru din România continuă cu “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!" Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea și Oana Pușcatu te asteapta la o trilogie de comedie, in regia lui Gelu Colceag.

Bilete pentru toate spectacolele găzduite de Sala Mare a Palatului Național al Copiilor se gasesc la casa de bilete Startickets și online pe startickets.ro, blt.ro și bilete.ro.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră