„Satul paralel”, în premieră pe scena de teatru, cu foştii membri ai grupului DIVERTIS (VIDEO)

14 Mai 2019 | scris de A.V.
„Satul paralel”, în premieră pe scena de teatru, cu foştii membri ai grupului DIVERTIS (VIDEO) Galerie foto (2)

“Cine nu râde cu noi, râde împotriva noastră” – este sloganul cu care intră în scenă Satul paralel. Spectacolul original de cabaret politic Satul paralel, adus pe scenă  în premieră de foştii membri ai grupului Divertis, aflaţi la prima experienţă pe scena de teatru, va fi prezentat în premieră la 24 mai 2019, ora 19:00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Pentru prima dată în existența lor, foştii membri ai grupului DIVERTIS se asociază cu un teatru, Teatrul „Stela Popescu”, să pună în scenă un spectacol de cabaret politic.

Folosind toate metodele cu care au intrat pentru totdeauna în inimile spectatorilor – scenete, stand-up, improvizație și parodii muzicale, ei pleacă pe urmele ”statului paralel” și ajung în celula de bază a acestuia, ”satul paralel”.

“Vreți să aflați cine va conduce țara în următorii 10 ani, cine câștigă alegerile la Președinție din toamnă, cine mai scapă de pușcărie, că de intrat nu mai intră nimeni? Habar n-avem, căci spectacolul nostru nu vă va răspunde la aceste întrebări, ci vă va pune altele, care vă vor face să râdeți fără control, fără frontiere și fără rost”.

În distribuţie îi veţi recunoaşte pe foştii membri ai grupului Divertis Silviu Petcu, Doru Pîrcălabu, Valentin Gora, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, alături de Paula Chirilă, Liviu Romanescu, Irina Cărămizaru, Sorin Aurel Sandu și Cătălin Frăsinescu.  

Regia este semnată de Atila Vizauer, scenografia şi costumele de Nina Brumuşilă, asistent regizor Livia Vişănescu, asistent scenograf Anca Deleanu, iar aranjamente muzicale de Raul Kusak.

Satul paralel – o nouă producție pentru publicul larg, este un spectacol original de cabaret politic, produs de Primăria Capitalei prin intermediul Teatrului « Stela Popescu ».

Bilete online: www.mystage.ro, www.bilete.ro,  www.startickets.ro,www.bilet.ro şi la casa de bilete StarTickets de la  Palatul Național al Copiilor.

 

 

 

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Teatru

Ultima oră