Irina Baianț și Ana Maria Georgescu, rol principal în My Fair Lady

20 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Irina Baianț și Ana Maria Georgescu, rol principal în My Fair Lady

Cu ocazia implinirii a 60 de ani de la premiera mondiala ,,My Fair Lady” de Frederick Loewe, Grand Cinema & More realizeaza pe noua scena a Salii Epika, o productie-eveniment a ”musicalului perfect”. Peste 70 de actori, muzicieni si dansatori, 200 de costume, decor impresionant si un staff numeros vor fi parte dintr-o poveste unica: musicalul ,,My Fair Lady".

 

În distribuția alternativă a musicalulului rolul principal, cel al Elizei Doolittle, este jucat de Irina Baianț, dar și de Ana Maria Georgescu.

 

Sunt fericită ca am din nou ocazia sa aduc la viata, pentru publicul din țara mea, un personaj principal dintr-o capodoperă care a scris istorie în lumea musicalurilor. Aceasta fericire este dublată de faptul că lucrez din nou cu Răzvan Ioan Dincă, omul care m-a învățat să fiu puternică și profesionistă încă prima zi în care am pus piciorul într-un teatru. Echipa este impresionantă, de la actori, dansatori la personalul tehnic. Sper să jucăm mult timp acest spectacol și publicul să se bucure de un farmecul unei producții unice: "My Fair Lady" !”, spune Irina Baianț.

 

,,My Fair Lady" inseamna o parte importanta a copilariei mele pentru ca am crescut cu musicalul acesta. E de la sine inteles ca in momentul in care am aflat de casting mi-a stat inima in loc. S-au prezentat peste 250 de artisti si marturisesc ca avand intreaga experienta de pana acum, la prima proba am fost coplesita de emotii. Cred ca asta se intampla atunci cand esti atat de aproape de visul din copilarie… N-as putea spune ca a fost un casting usor, musicalul in sine este unul extrem de complex. Ramane de spus doar ca atunci cand am primit mailul care ma anunta ca mi-a fost distribuit rolul Elizei am plans de fericire.”, mărturisește și Ana Maria Georgescu.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră