Hai la teatru ! Câteva dintre cele mai îndrăgite piese

10 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Hai la teatru ! Câteva dintre cele mai îndrăgite piese

TEATRUL NATIONAL ION LUCA CARAGIALE

Horatiu Malaele, Dana Dogaru si Emilia Popescu revin, pe 10, 17 si 20 aprilie  la Teatrul National din Bucuresti, cu spectacolul „Cafeneaua”! Sunteti invitati la un regal actoricesc in trei tablouri, in care se impletesc rasul, lacrimile si ironia existentei umane!

 Pe 24 aprilie sunteti invitati  la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele"! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite se impletesc cu  acordurile patimase ale violoncelului lui Adrian Naidin.

 Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

 PALATUL NATIONAL AL COPIILOR

 Dupa premiera cu casa inchisa, spectacolul de mare succes „All Inclusive” (foto) revine pe scena Palatului National al Copiilor pe 3 si 17 mai ! In distributie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman. Regie: Vlad Zamfirescu, scenografie: Madalina Marinescu. Nu pierdeti o intalnire cu actori de exceptie, intr-o  comedie in care hohotele de ras se impletesc cu emotia autentica! Bilete pentru “All inclusive” la Casa de bilete a Palatului Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 Pe 4 mai  sunteti invitati la un spectacol de mare succes, de la care toata lumea pleaca cu zambetul pe buze: “Gaitele” - una dintre cele mai valoroase comedii contemporane romanești se joaca la Palatul National al Copiilor! In distributie: Florina Cercel, Carmen Tanase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Balașoiu. Bilete pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 Dupa o avanpremiera cu casa inchisa, pe 8 mai este timpul pentru o noua premiera: nu pierdeti ocazia sa radeti cu lacrimi la comedia „Te iubesc, dar nu pe tine!”, scrisa de Andreas Petrescu! In distributie : Paula Chirila, Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu si Doina Teodoru, Andreas Petrescu. Bilete la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 TEATRUL PRINCIPAL

 Teatrul Principal prezinta primul serial de teatru din Romania! Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu si altii te asteapta  la un maraton al comediei la Sala Dalles: pe 11 aprilie  te amuzi la “Ma mut la mama!”, pe 13 aprilie distractia continua cu “Ma mut la…tata?,” iar pe 28 mai afli deznodamantul povestii asistand la: “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”.

 Iar pe 29 aprilie este timpul pentru „O noapte furtunoasa” – un spectacol curat Caragiale, gazduit de Sala Dalles. In distributie: Gabriel Fatu, Adrian Paduraru, Neculai Predica, Cristina Draghici / Simona Grumezea, Razvan Ilie, Raphaela Lei / Doina Teodoru, Ionut Iftimiciuc / Stefania Dumitru. Regia: Teodora Campineanu.

 Bilete pe bilete.ro si teatrul principal.ro.

 

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră