Vreme de povești, despre medalii olimpice la gimnastică, la Cherhanaua Ancora

20 Aug 2016 | scris de Cristi Semeghin
Vreme de povești, despre medalii olimpice la gimnastică, la Cherhanaua Ancora

Ne-au ținut cu sufletul la gură, cu nervii încordați la maxim. Am fost mândri de ei, de ele, am lăcrimat împreună atunci când datorită lor tricolorul se înălța pe cel mai înalt catarg și imnul României răsuna în sala de concurs. Olimpiada de la Rio e aproape de final, până în acest an nu concepeam ca delegația României să revină în țară fără să aducă măcar o medalie, dar iată că am apucat să trăim și vremurile cu pricina. Vom ști să trecem peste, cu muncă, cu dăruire și mai ales cu ei - Mariana Bitang și Octavian Bellu - cu priceperea lor, poate vom fi din nou acolo sus, vom fi campioni.

Până atunci e vremea poveștilor despre minunatele întâmplări prin care au trecut împreună, a amintirilor despre orele de antrenament, emoțiile din concurs și satisfacția victoriei.

S-a întâmplat să se afle împreună pe malul lacului Herăstrău, la Cherhanaua Ancora - Mariana Bitang, Octavian Bellu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, Sandra Izbașa, Monica Roșu - oameni calzi, oameni frumoși, care au scris, și vor scrie, istoria de aur a gimnasticii românești.

{gallery}Gimnastica{/gallery}

Alte stiri din Sport

Ultima oră