Victorie pentru familia lui Michael Schumacher

13 Iul 2015 | scris de Istvan Deak
Victorie pentru familia lui Michael Schumacher

Tribunalul Munich s-a pronunţat în favoarea soţiei septuplului campion de Formula 1, ca urmare a plângerii depuse la adresa a două publicaţii germane pentru violarea vieţii private.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui teribil accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. La acea vreme, toate ziarele dădeau publicităţii trista veste.

Anumite tabloide au decis să meargă mai departe, să scormonească adânc în viaţa privată a campionului de Formula 1.

Corinna Schumacher, soţia acestuia, a decis să depună plângere în justiţie pentru încâlcarea vieţii private. Plângerea viza două reviste germane: Bunte şi Freizeit-Revue.

Potrivit Suddeutsche Zeitung, articolele publicate de cele două reviste conţineau elemente privind viaţa privată a pilotului de Formula 1, mai ales referitoare la starea sa de sănătate:”Michael Schumacher a deschis ochii!”, „Michael primeşte tratamente speciale”, „A rostit primele cuvinte”...erau titluri pe care le aşteneau pe hârtie şi online publicaţiile cu pricina.

Judecătorul a apreciat că ziarele au dat dovadă de „voyeurism” şi au făcut speculaţii fără a respecta viaţa privată a lui Michael Schumacher şi a familiei sale.

Decizia nu este definitivă, dar este o victorie mare pentru soţia campionului, care doreşte să ţină departe de ochii presei familia sa. (I.D)

Alte stiri din Sport

Ultima oră