Tripla istorica pentru Galca! Steaua a cucerit toate trofeele puse in joc in acest sezon

01 Iun 2015
Tripla istorica pentru Galca! Steaua a cucerit toate trofeele puse in joc in acest sezon
Retrogradata in Liga a 2-a, Universitatea Cluj-Napoca n-a fost altceva decat un adversar palid pentru Steaua in finala Cupei Romaniei – Timisoreana din aceasta seara. Castigatori ai Cupei Ligii – Adeplast si ai campionatului, stelistii au trecut cu 3-0 de formatia din Ardeal si au reusit o tripla istorica.

In Romania, la fotbal, nu se mai poate bate mingea la un meci important daca suporterii nu fac un spectacol pirotehnic numai bun pentru interventia pompierilor. Meciul dintre Steaua si “U” Cluj-Napoca a fost intrerupt timp de trei minute din cauza faptului ca ultrasii din Ardeal au aruncat in teren cu torte. Mai departe, partida a curs intr-o singura directie, iar Cupa Romaniei a intrat in vitrima clubului finantat de catre Gigi Becali pentru a 22-a oara. Adi Popa, de doua ori, si Rusescu au punctat pentru formatia campioana.

Fanii echipei Universitatea Cluj, aproximativ 5-6.000, au afişat un banner pe care scria: "Nu suntem aici pentru trofeu/Suntem lângă U mereu". Galeria Universităţii Cluj a scandat în mai multre rânduri injurii la adresa FRF şi "Libertate pentru suporteri". La finalul primei reprize, fanii clujeni au scandat: "Afară, afară cu ungurii din ţară", iar toţi spectatorii prezenţi i-au aplaudat. Fanii Universităţii Cluj au scandat şi numele echipei Dinamo, rivala Stelei.

Alte stiri din Sport

Ultima oră