Triada MTB 2015 debuteaza in week-end la Avrig

26 Mai 2015
Triada MTB 2015 debuteaza in week-end la Avrig
Sambata si duminica, in inima Apusenilor, la Avrig, debuteaza Triada MTB 2015 cu prima etapa -„Avrig Mountain Bike Race”. Evenimentul va debuta sambata, in centrul orasului, unde, cu incepere de la ora 13:00, se vor organiza concursuri pentru copii, iar de la ora 16:00 va avea loc o competitie de mountain bike cross country eliminator (XCE).

Traseele acestora vor fi amenajate parțial pe străzile orașului și parțial în grădina Palatului Bruckenthal. Proba de Cross Country Eliminator este una spectaculoasă, introdusă recent în programul competițiilor internaționale, la Avrig fiind prezenții unii din cei mai buni sportivi din România.

Duminica va avea loc concursul de mountain bike la care sunt asteptati 200 de sportivi profesioniști și amatori. Startul se va da duminică, 31 mai, la ora 11:00, din centrul orașului Avrig, strada Gheorghe Lazăr. Traseul măsoară 43 de kilometri pe dealurile din zonă, fiind de nivel mediu ca dificultate, accesibil majorității practicanților de mountain biking. În aceste zile se fac ultimele pregătiri care includ curățarea și marcarea traseului dar și igienizarea lui cu sprijinul primăriei orașului Avrig. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră