Un neamţ supărat la Barcelona. Ter Stegen vrea postul de titular

03 Aug 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Un neamţ supărat la Barcelona. Ter Stegen vrea postul de titular

Incurcatură la Barcelona:portarul Ter Stergen cere să i se garanteze postul de titular în noul sezon în dauna chilianului Bravo. Evident că nimeni nu-i poate garanta aşa ceva, Pe de altă parte, Claudio Bravo vrea să stie dacă nu cumva antrenorul va lua o decizie care-l poate trimite pe banca de rezervă. Sezonul trecut Bravo i-a luat faţa germanului.

 

Chilianul a jucat în La Liga şi a avut evoluţii extrem de reuşite. Ter Stegen a fost folosit doar în Liga Campionilor dar a alternat evoluţiile bune cu gafe uriaşe-a şi luat un gol de la peste 40 de metri,ieşise din poartă. Dar acum ambiţiosul Stegen vrea să devină titular. Altfel, pleacă la Manchester City,de unde are o ofertă. Barcelona i-a răspuns: pleci dacă City plăteşte clauza de reziliere de 80 de miliuoane de euro. Evident că clubul din Manchester nu are de gând să dea atâtia bani pe un portar.

Aşa că situaţia rămâne în continuare tensionată şi unii din şefii clubului recomandă vânzarea lui Bravo-într-o vreme era curtat de City- şi păstrarea lui Ter Stegen,mult mai tânar,24 de ani faţa de cei 33 ai chilianului. Dar există şi temerea că germanul Stegen este predispus la gafe care vor costa echipa . Aşa că au luat şi un treilea portar, Diego Alves de la Valencia.

Alte stiri din Sport

Ultima oră