Team Făgăraş, cea mai tare pe imaş

28 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
Team Făgăraş, cea mai tare pe imaş


Ionuţ Sava şi Ciprian Mureşan, doi băieţi pasionaţi peste măsură de downhill, vor concura de acum înainte pentru Team Făgăraş, având parte de sprijinul necondiţionat al batonului de ciocolată Făgăraş, un brand autohton cu o tradiţie de peste 50 de ani. Cei doi rideri şi-au făcut debutul sub noua denumire la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când au luat parte la concursul de DownHill Mountain Bike de la Arena Platos Mountain Resort.


Downhill-ul este un sport cu potenţial, care a crescut foarte mult în ultima perioada la nivel de performanţă şi în România, dar în care investiţiile încă nu sunt pe măsură. Făgăraş a ales să se implice în comunitatea de downhill mountain-biking pentru spectaculozitatea sportului, pentru potenţialul ei şi pentru nucleul relativ mare de practicanţi şi admiratori.


"Proiectul Făgăraş se potriveşte perfect cu comunitatea de downhill. Un baton mic, perfect pentru session action sports - activităţi cu grad mare de spectaculozitate. Încearcă/Repetă e ideea sub care vom construi brand content alături de această comunitate. Plănuim o comunicare continuă şi o implicare tot mai mare.", este de părere Radu Pilat, Managing Partner Heist Industries, agenţia care comunica în premieră pentru brandul Făgăraş.


Riderii sunt parte a echipei PlayBike, un magazin respectat şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe scenă mountain biking-ului din România. De-a lungul timpului, PlayBike a susţinut rideri la cel mai înalt nivel, a creat noi locuri de dat pentru comunitate şi a organizat concursuri de rang internaţional de mare notorietate. Asocierea dintre cele două entităţi este una firească şi subliniază importantă dezvoltării valorilor locale.

Alte stiri din Sport

Ultima oră