Şumudică a început războiul cu Gigi Becali

04 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Şumudică a început războiul cu Gigi Becali

Steaua se luptă cu Astra Giurgiu pentru titlul de campioană în Liga I – Orange. Pentru că patronul Ioan Niculae este în închisoare, din partea giurgiuvenilor îi revine antrenorului Marius Şumudică misiunea de a purta războiul psihologic cu gruparea finanţată de către Gigi Becali.

Tehnicianul susţine că l-a dat în judecat pe “latifundiarul de Pipera” după ce acesta l-a acuzat că miza sume importante la casele de pariuri pe schimbările pe care le făcea în echipa Astrei. “Eu sunt un om care nu minte, asta e calitatea mea. Am alte defecte, dar nu mint. Nu mi se pare normal să iasă iar şi să mă denigreze cum a făcut-o cu pariurile, când a spus că are informaţiile sau i-a spus cineva că eu am jucat pe nu ştiu câte schimbări sau ceva de genul acesta, lucru pentru care l-am dat în judecată", a declarat Şumudică la Digi Sport.

Şumudică mai este deranjat şi de faptul că Gigi Becali a afirmat că tehnicianul ar fi încercat să-i convingă pe stelişti să-l cumpere pe Alibec. “El este un om care schimbă declaraţiile, care astăzi spune ceva, am văzut că are probleme şi cu legea. Trece de la o stare la altă, spune că a uitat... Eu, la palat la dânsul, am fost o singură dată, rugat de domnul Petre Buduru care era mandatat de domnul Niculaie... Domnul Buduru m-a rugat <Sumi, vino cu mine că nu vreau să se înâmple ceva, să se audă vorbe că cine ştie ce preţuri discut eu sau altceva>. Eu i-am zis că nu vreau să merg, că eu sunt antrenorul echipei. Dani Coman nu era încă în funcţie. Nu se ocupa nimeni de echipa asta. Şi zic, bine, am mers la palat la domnul Becali, care a vrut să dea pe Alibec 400.000 de euro, ca să ştie toată suflarea fcsb-istă. A fost discuţia că dă 400.000 pe Alibec şi 800.000 pe Budescu, 1.200.000 pe cei doi, nu 1.200.000 doar pe Alibec. Eu doar am asistat la discuţie, pentru că eu nu puteam să decid. Am fost ca un martor doar. Nu m-am întâlnit niciodată cu Gigi Becali în particular ca să-i spun că mint oamenii sau ceva de genul acesta", a precizat Şumudică.

Alte stiri din Sport

Ultima oră