Speranţe la Barcelona." Dacă un adversar ne dă patru goluri şi noi îă putem da şase."

07 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Speranţe la Barcelona." Dacă un adversar ne dă patru goluri şi noi îă putem da şase."

“ Dacă un adversar ne dă patru goluri şi noi îi putem da şase”.

Cine spune asta? Chiar Luis Enrique, antrenorul Barcelonei,într-o declaraţie care prefaţează mult aşteptatul retur dintre Barcelona şi PSG.

Cum în tur la Paris, echipa franceză a cîştigat ,imperial, cu 4-0, e de aşteptat ca pe Camp Nou Barcelona să încerce să obţină un rezultat care să-i permită calificarea în sferturi- o Barcelonă eliminată în optimi ar reprezenta un eşec major pentru clubul catalan.

Acum nu priviţi declaraţia lui Enrique ca pe o dovad[ de aroganţă pentru că antrenorul catalan este destul de precaut. El spune că Barcelona poate obţine acest rezultat dar asta nu înseamnă că PSG nu contează. Mai mult precizează că în momentul începerii jocului echipa sa este pe jumătate eliminată.

 

Îşi doreşte totuşi ca echipa, mai ales în momentele dificile, să fie încurajată de public. Şi .mai spune Enrique,indiferent de rezultat,chiar şi la eliminare,toţi fanii trebuie să creadă în Barcelona. Care,la urma urmei,este,în primul rînd, echipa lor.

Mai trebuie scos în evidenţă un amănunt care arată modul de abordare al acestei întâlniri. În ultima săptămînă, PSG a exersat loviturile de la 11 metri. Nu crede Emery că poate conserva acest 4-0?

În schimb, Enrique spune că echipa nu va exersa loviturile de departajare.Crede catalanul că echipa sa va rezolva meciul în timpul regulamentar? Sau poate invers:nicio şansă pentru Barcelona.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră