UPDATE: Sorana Cîrstea a ratat finala de la Rio de Janeiro

20 Feb 2016 | scris de Marina Constantinoiu
UPDATE: Sorana Cîrstea a ratat finala de la Rio de Janeiro

Cîrstea (25 ani, 199 WTA) beneficiara unui wild card a cedat după o oră și 33 de minute, în care și-a creat 13 oportunități de break, din care a transformat, însă, doar trei, conform agerpres.ro.

Sorana Cîrstea, care a reușit cea mai bună performanță a sa de la finala jucată în 2013 la Toronto (2-6, 0-6 cu Serena Williams), când se afla pe locul 27 în lume, va primi pentru participare un cec de 11.500 dolari și 110 puncte WTA.

*******

Românca a spulberat-o în două seturi, 6-1, 6-2, pe a treia favorită a turneului, Danka Kovinic din Muntenegru, informează stiri.tvr.ro.
Cîrstea care a ajuns pe tabloul principal de la Rio de Janeiro graţie unui wild card, s-a impus fără probleme într-o oră şi 24 de minute, în faţa muntenegrencei Kovinic, care acum este clasată pe locul 50 în clasamentul WTA, în vreme ce românca ocupă doar poziţia 199.

Pentru Sorana Cîrstea reuşeşte este cea mai bună performanţă de la finala jucată în 2013 la Toronto. Atunci Cârstea era pe locul 27 în lume.

În semifinale Cîrstea o va înfrunta pe Shelby Rogers din Statele Unite. Rogers a trecut în primul tur la Rio pe Andreea Mitu.

Alte stiri din Sport

Ultima oră