Sir Alex îi ia locul lui Mourinho !

20 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Sir Alex îi ia locul lui Mourinho !

Legendarul Sir Alex Ferguson va reveni pe banca lui Manchester United. Acesta va mai fi antrenor doar la un meci, anunţă clubul englez.

Sir Alex Ferguson va reveni pe banca lui Manchester United la un meci special: testimonialul lui Michael Carrick. Antrenorul de 75 de ani, care a câştigat 38 de trofee cu United în cele trei decenii petrecute pe banca echipei, a acceptat să revină ca tehnician pentru meciul de retragere al lui Carrick.

Adversari în urmă cu mai mulţi ani, Sir Alex şi Mourinho împărtăşesc acum o relaţie de prietenie, iar portughezul a anunţat că îi va ceda fără probleme locul lui Ferguson la respectiva partidă. De altfel, Mourinho a ţinut în repetate rânduri să îl invite pe Sir Alex să meargă alături de echipă în diverse deplasări.

“Sir Alex este atât de respectuos încât uneori parcă îi este ruşine să ne deranjeze. I-am spus că nu se poate să meargă cu maşina personală în deplasări, că trebuie să vină cu noi, cu echipa. Trebuie şi vrem să îl facem să se simtă iubit şi respectat, aşa cum e normal. Nu există fantome ale trecutului sau complexe între noi”, a spus Mourinho într-un interviu acordat Daily Mirror.

La testimonialul Michael Carrick vor mai participa Paul Scholes, Ryan Giggs, Steven Gerrard şi Frank Lampard. De asemenea, cei de la United speră să-l convingă pe Cristiano Ronaldo să participe. Meciul Man United (antrenor Ferguson)- Michael Carrick All Stars (antrenor Harry Redknapp) este programat pe Old Trafford, în data de 4 iunie, ora 16.00.

Alte stiri din Sport

Ultima oră