Simona Halep: Nu intenţionez să joc la US Open

17 Iun 2020 | scris de A.V.
Simona Halep: Nu intenţionez să joc la US Open

Simona Halep a declarat, miercuri, agenţiei Reuters, că nu intenţionează să joace la US Open, însă nu a luat încă o decizia definitivă, anunță news.ro.

"Având în vedere condiţiile prezentate în anunţul US Open din această dimineaţă, astăzi, nu intenţionez să joc la New York", a spus Halep, într-o declaraţie prin e-mail.

Totuşi, Halep a precizat că poate să-şi reconsidere poziţia în cazul în care situaţia se îmbunătăţeşte până la termenul de acceptare pe tabloul principal, de la jumătatea lunii iulie şi a informat Federaţia de Tenis din Statele Unite şi circuitul WTA despre decizia ei.

"Aş dori să subliniez că decizia mea nu este bătută în cuie", a adăugat ea.

Organizatorii US Open au adoptat măsuri sanitare mai relaxate decât s-a sugerat iniţial.

Una dintre preocupările jucătorilor a fost cazarea într-un singur hotel pentru toţi participanţii. Federaţia Americană de Tenis (USTA) şi-a revizuit intenţia, oferind sportivilor posibilitatea de a închiria un apartament în Manhattan sau de a rezerva o cameră suplimentară (plătită de sportiv) pentru persoanele însoţitoare.

Sosirea la New York se poate face folosind mijloacele proprii şi nu cu chartere, aşa cum era planificat iniţial. Jucătorii vor fi testaţi pentru Sars-CoV-2 înainte de a pleca la New York şi de două ori pe săptămână în timpul turneului şi li se va măsura zilnic temperatura. Orice caz pozitiv va fi pus în carantină înainte de a fi tratat medical.

Alte stiri din Sport

Ultima oră