Simona Halep, eliminată de Serena Williams la US Open

08 Sep 2016 | scris de Cristi Semeghin
Simona Halep, eliminată de Serena Williams la US Open

La finalul partidei, Simona a făcut următoarele declarații.

"Cred că a fost un meci bun. Am jucat bine, am putut juca mai bine în acele momente în care am avut şanse. Dar cred că nivelul a fost destul de înalt. Sunt mulţumită de felul în care am luptat până la final. Este ceva normal acum pentru mine, aşa încât este un lucru bun. Ea a jucat foarte bine. Este cea mai bună jucătoare, serviciul sau a fost foarte bun astăzi.

A fost greu. Este greu, sunt puţin tristă, dar trebuie să iau lucrurile pozitive, pentru că mă aşteaptă multe. Cred că asta a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut vreodată împotriva ei. Am simţit că sunt foarte aproape şi că am şanse să câştig. Aşa cum am zis, cred că jocul meu a fost destul de bun în seara asta. Este un lucru bun. Cred că am jucat foarte bine. Însă m-aş putea descurcă mai bine în unele momente.

Ea joacă foarte bine pe acest teren. Este acasă, aşa încât cred că se simte foarte încrezătoare. A făcut o treaba grozavă. De aceea este numărul 1. Sunt puţin dezamăgită că nu am putut profita de şanse, însă sunt de asemenea fericită pentru felul în care am rezistat şi am jucat. Este ok.

Trebuie să înving cele mai bune jucătoare pentru a câştigă un Grand Slam, aşa că nu contează împotriva cui joc. Trebuie doar să câştig că să obţin acel titlu, dacă îl voi obţine într-o zi.

Mă simt cu siguranţă mai bine că am jucat mai bine decât anul trecut în semifinale. Anul acesta am pierdut în sferturi, însă am dat tot ce am putut. Este ok, nu vreau să mă plâng de nimic", a spus Simona Halep la finalul partidei, a spus Simona, conform site-ului US Open.

Alte stiri din Sport

Ultima oră