Simona Halep a câștigat primul meci după cinci luni de pauză

11 Aug 2020
Simona Halep a câștigat primul meci după cinci luni de pauză

Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) câștigă primul meci la turneul de tenis de la Praga. Este prima participare în circuit, după pauza de cinci luni provocată de pandemia de coronavirus, relatează rfi.ro.

Sportiva din România a învins-o greu, în trei seturi 6-1, 1-6, 6-6 (7-3) pe slovena Polona Hercog ( nr 45 WTA), în primul tur de la Praga. 

După un prim set facil, Halep a comis mai multe erori, iar meciul a mers în set decisiv. Simona a părut că este în control,  dar a avut nevoie de nu mai puțin de 7 mingi de meci pentru a obține calificarea (7-3 în tie-break).

„Mă deranjează jocul ei și nu mă simt comodă cu acest stil, am simțit-o de fiecare dată. Am început bine, dar apoi a schimbat cu multe lovituri scurte, m-a surprins. Trebuie să fiu pregătită, să îmi ajustez jocul. Mă bucur totuși că sunt în turul secund. Mă bucur și că sunt din nou pe teren”  - a transmis Simona Halep, după meci. 

Adversară în turul următor îi este cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA). 
 

Irina Begu (29 de ani, 82 WTA) a reușit la rându-i o victorie în primul tur al competiției. Begu a învins-o în minimum de seturi pe letona Anastasija Sevastova (30 de ani, 43 WTA, favorita 9 a competiției), scor 6-2, 6-2. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră