Serena, declaraţie surprinzătoare înainte de duelul cu Irina Begu

14 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Serena, declaraţie surprinzătoare înainte de duelul cu Irina Begu

Înaintea confruntării, care va avea loc, de la ora 18:00, americanca a declarat despre Begu că "s-a descurcat foarte bine în ultimii doi ani" şi că abia aşteaptă meciul.

"S-a descurcat foarte bine în ultimii doi ani, doi ani și jumătate. Am văzut-o jucând de mai multe ori. Joacă foarte multe meciuri importante, împotriva multor jucătoare de top. A avut multe victorii importante, iar înfrângerile au fost la limită. Este foarte înviorător și plăcut să o privesc. Abia aștept meciul", a declarat Serena Williams la o conferință de presă, conform site-ului tennisworldusa.org.

Liderul mondial WTA a trecut de Svetlana Kuznețova în două seturi, scor 6-2, 6-0, în timp ce Irina Begu a eliminat-o pe Misaki Doi, 6-2, 7-6.

Meciul dintre Irina Begu și Serena Williams poate fi urmărit live AICI

"Sincer îmi doream de foarte mult timp să joc cu Serena, sunt foarte fericită să fiu în semifinalele acestui turnu şi mai ales că voi avea ocazia să joc cu Serena. Cred că toate jucătoarele îşi doresc măcar o dată să joace împotriva ei", a declarat şi Irina Begu la Digi Sport.

Românca de 25 de ani a acces în semifinale, după ce a eliminat-o în sferturile de finală pe japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA, scor 6-2, 7-6(3).


Alte stiri din Sport

Ultima oră