“Nationala” feminina de handbal s-a calificat la Jocurile Olimpice

19 Mar 2016 | scris de Sorin Anghel
“Nationala” feminina de handbal s-a calificat la Jocurile Olimpice

Update: Al doilea meci, între Muntenegru şi Danemarca, a fost câştigat de muntenegrence, cu scorul de 26-22 (13-10), astfel că după două zile la turneul de la Aarhus, România şi vicecampioana olimpică Muntenegru, ambele au câte două victorii şi 4 puncte în clasament, în timp ce Danemarca şi Uruguay rămân cu 0 puncte, fără şanse de a mai emite pretenţii la calificarea olimpică.

............................................................................................................

 

Dupa ce aseara a invins la o diferenta de sapte goluri “nationala” Danemarcei, Romania a trecut astazi fara nici o emotie si de Uruguay. “Tricolorele” au castigat cu 36-19 si sunt cu un pas déjà in avionul care duce la Rio de Janeiro, acolo unde se vor desfasura anul acesta Jocurile Olimpice.

Antrenorul Thomas Ryde si-a permis luxul sa odihneasca jucatoarele de baza si sa foloseasca doar handbalistele care au evoluat mai putin in partida de aseara, contra danezelor. Paula Ungureanu a stat pe margine, locul sau in poarta fiind luat de catre Denisa Dedu. Maine sunt programate meciurile Muntenegru-Romania si Danemarca-Uruguay.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră