Real îl scoate la vînzare pe Ronaldo. Costă 60 de milioane de euro

05 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Real îl scoate la vînzare pe Ronaldo. Costă 60 de milioane de euro

Sky Sports,preluat de presa spaniolă, dă ca sigură o decizie a conducerii clubului Real Madrid: Ronaldo va pleca la vară. Şi asta cu acordul jucatorului care simte că povestea lui cu marea echipă spaniolă a juns la final.

A fost stabilită şi suma de transfer :60 de milioane de euro. Adică, o sumă accesibila pentru multe cluburi mari din Europa. De altfel,starul portughez şi-a pus şi o condiţie a transferului: un salariu care să fie între 20 şi 25 de milioane de euro pe sezon.

Cluburi interesate de Ronaldo ar fi destule. Cele mai cunoscute+ şi insistente-sunt PSG şi Manchester United mai ales că suma de transfer nu ar fi o problemă pentru ele.

În ultimul timp, PSG s-a concentrat pe Neymar dar nu ar fi exclusă o variantă în care clubul francez să ia în calcul o formulă de atac în care cei doi să formeze un cuplu,cel puţin pe hârtie,imbatabil.

Rămane de văzut cum sta PSG cu fair-play-ul finaciar dacă ne gîndim că brazilianul de la Barceloba costă peste 190 de milioane de euro.

Apoi, mai e şi Manchester United,club aflat în căutarea gloriei de altădată şi la care portughezul a intrat în fotbalul de top.

Şi aici e o problemă : United pare să nu prindă Liga Campionilor. Va accepta ambiţiosul portughez să nu joace în competiţia de elită a continentului ?

Alte stiri din Sport

Ultima oră