Probleme financiare pentru un mare campion. Novak Djokovic este gata să-l ajute pe Boris Becker

28 Iun 2017 | scris de Radu Popescu
 Probleme financiare pentru un mare campion. Novak Djokovic este gata să-l ajute pe Boris Becker

Tenismanul sârb Novak Djokovic s-a declarat dispus să-l ajute pe fostul său antrenor, Boris Becker, după ce acesta a fost declarat falimentar de un tribunal londonez, anunță publicația australiană Herald Sun,scrie agerpres.ro.

 

"Când am auzit, am luat imediat legătura cu el. I-am spus că dacă îl pot ajuta în vreun fel, poate conta oricând pe mine", a declarat Djokovic care se pregătește să participe la cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, care va debuta luni la Wimbledon.

"El mi-a spus că nu este adevărat și că presa exagerează. Asta este tot ceea ce știu. O să-l întâlnesc acum la Londra. Am rămas prieteni și chiar dacă nu mai lucrăm împreună, comunicăm în continuare destul de mult. Țin la Boris, atât ca persoană, cât și ca antrenor, iar dacă îl pot ajuta în vreun fel o voi face. Asta este ceea ce i-am spus", a adăugat "Nole".

Boris Becker, legenda tenisului german, a fost declarat săptămâna trecută în stare de faliment personal de către un tribunal din Londra, pentru o datorie de mai multe milioane de euro.

Triplu câștigător al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon ca jucător (1985, 1986 și 1989), Becker a fost fost convocat, prin intermediul unuia dintre avocații săi, în fața tribunalului pentru o datorie către banca privată Arbuthnot, Latham and Co. datând din octombrie 2015.

Judecătoarea care s-a ocupat de acest caz a a refuzat să-i acorde fostului campion german un termen de 28 de zile suplimentare pentru ca acesta să poată rambursa datoria.

"Sunt dezamăgit că Arbuthnot Latham a ales să lanseze această procedură împotriva mea", a precizat Boris Becker într-o serie de mesaje postate pe Twitter miercurea trecută, explicând că afacerea este legată de un împrumut pe intenționează să-l ramburseze integral.

Alte stiri din Sport

Ultima oră