Piți iese la atac: "Burleanu a fost impus politic la FRF. Gică Popescu a fost condamnat nevinovat!"

22 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Piți iese la atac:

Pițurcă a afirmat, într-o emisiune la Dolce Sport, că dacă ar fi știut grupa de la Euro, nu ar mai fi plecat în Arabia Saudită.

VEZI VIDEO CU EMISIUNEA AICI

"Le bătusem şi pe Albania, şi pe Elveţia. Când am învins Albania cu 1-0, toată presa a comentat că de ce doar 1-0!", a spus antrenorul, convins că ar fi realizat mai mult decât înlocuitorul lui, Iordănescu.

"Burleanu nu are treabă cu fotbalul!"

"Un preşedinte inteligent nu mi-ar fi dat drumul să plec, s-ar fi gândit că eu formasem echipa naţională. Mă simţeam vânat, nedorit în Federaţie, mi-a părut bine că am plecat.

Cu Burleanu nu am nimic, doar că omul nu are legătură cu fotbalul. A fost impus... Ce-a pățit Gică Popescu cu o zi înainte de alegeri, atenție mare!

Ceea ce i s-a întâmplat lui Gica Popescu depășește orice limită! Orice limită! Voi ce credeți, să-l condamne cu o zi înaintea alegerilor? L-au condamnat nefiind vinovat! Gică Popescu a adus acte din partea lui Galatasaray, era nevinovat. Asta e realitatea, fotbalul nu mai e condus de oameni din fotbal", a continuat Victor Pițurcă.

Citește și: Gheorghe Hagi, SCRISOARE DESCHISĂ către presă şi lumea fotbalului românesc

Fostul selecționer crede că toată lumea s-a convins că Federaţia trebuie condusă de cineva din fenomen. "Lupescu ar fi cel mai indicat. I-aş mai vedea pe Chivu şi pe Prunea preşedinţi", a spus Pițurcă.

Victor Pițurcă a vorbit și despre Steaua și problemele cu care se confruntă echipa lui Gigi Becali. 

"Nu știu dacă e Steaua sau FCSB. Eu știu că nu are siglă. Nu are siglă, nu are palmares, deci nu e Steaua! E clar lucrul ăsta. Pentru mine lucrurile sunt foarte clare. De ce nu vin suporterii la meci? Eu zic că dacă ar fi fost Steaua ar fi stadionul plin. La meciul cu City n-au fost steliști în tribună, ci doar cetățeni care au venit să o vadă pe City. Vedeți-vă de treabă că un sfert de stadion s-a bucurat să au luat bătaie. Nu spun că nu există suporteri, dar eu vorbesc despre suporterii Stelei care erau la fiecare meci, adică fanii, grupările, tot!", a conchis antrenorul român. 


Alte stiri din Sport

Ultima oră