Păcat! Simona, Brexit! Halep, învinsă de Konta în sferturi la Wimbledon

11 Iul 2017
Păcat! Simona, Brexit! Halep, învinsă de Konta în sferturi la Wimbledon Galerie foto (2)

Care fair-play? E străin și pentru cei care l-au adus pe lume! Dacă ai fi uitat că meciul se desfășoară în Marea Britanie, cocalar ar fi putut fi calificativul elegant care ar fi descris compotamentul publicului, susținător zgomotos al jucătoarei britanice în multe dintre momentele partidei.

Meciul n-a fost unul spectaculos, extrem de încrâncenat, cu lovituri puternice, Konta beneficiind de avantajul de a avea fostul antrenor al Simonei, Wim Fisette, și chiar și așa, un spectator din tribune a fost surprins de camerele televiziunilor moțăind de-a binelea.

Și discutând despre ce s-a văzut la televizor, și în teren, și în tribune, englezoaicele-s tare urâte, oricâtă bere ai bea!

Halep a fost covârșită de tensiunea partidei, nu a făcut jocul său obișnuit, toate mingile returnate britanicei au căzut pe mijlocul terenului, permițându-i lui Konta să dicteze cursul jocului. Și a făcut-o, din brațul drept, din care pleacă o lovitură cu 7 km/h mai mult decât cea pe care o reușește Andy Murray!

Numărul celor care contestă calitatea de lider în sportul românesc a lui Halep va spori, cu ocazia acestui nou eșec. E păcat, pentru că oricât de mult ma suferi din această înfrângere, pe care o resimțim poate mai puternic poate decât Simona, ea este unul din puținele ocazii în care ne putem mândri că se vorbește despre România la superlativ!

Analizând înfrângerea lui Halep la Roland Garros, Ion Țiriac spunea, invitat al matinalului de la Smart FM, că a sfătuit-o pe Halep cum să controleze războiul psihologic cu adversara de dincolo de fileu, de modul în care poate folosi cele 20 de secunde dintre mingile jucate, permise de regulament. Cum să convingă adversara că a pierdut punctul, înainte de a fi jucat... Dar, Halep e corectă, Simona joacă pe bune!

Alte stiri din Sport

Ultima oră