Noroc şi ghinion. Norocoasa Real joacă cu City. Ghinionista Bayern întâlneşte Atletico

15 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Noroc şi ghinion. Norocoasa Real joacă cu City. Ghinionista Bayern întâlneşte Atletico

Tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii Campionilor a avut loc astăzi la Nyon şi pare cu noroc pentru Real Madrid care întâlneşte cea mai slab cotată formaţie: Manchester City. Mai puţin noroc pentru Bayern Munchen,adeptă a stilului tiki-taka barcelonez care intalneste o echipă muncitoare şi “demolatoare”:Atletico Madrid.

Meciurile din penultimul act al celei mai importante competiții continentale intercluburi se vor disputa pe 26/27 aprilie (turul) și 3/4 mai (returul),scrie agerpres.ro.
Finala Ligii Campionilor ediția 2015-2016 se va disputa în data de 28 mai, pe stadionul "San Siro" din Milano.


Confruntarea dintre Atletico Madrid și Bayern Munchen este o reeditare a finalei Cupei Campionilor Europeni din 1974, câștigată de bavarezi cu 4-0, la rejucare, după ce primul duel se încheiase la egalitate, 1-1. Ambele meciuri ale finalei s-au disputat atunci pe stadionul Heysel din Bruxelles, pe 15 și 17 mai 1974.
Semifinala dintre Manchester City și Real Madrid îi va oferi actualului antrenor al englezilor, chilianul Manuel Pellegrini, ocazia să-și ia revanșa în fața echipei spaniole, care l-a concediat în mai 2010, după mai puțin de un sezon petrecut pe Santiago Bernabeu, înlocuindu-l cu portughezul Jose Mourinho.


Cele două formații s-au mai înfruntat o singură dată până acum, în faza grupelor ediției 2012/2013 a Ligii Campionilor, Real Madrid impunându-se atunci cu 3-2 pe teren propriu, înainte de a termina nedecis returul disputat la Manchester (1-1). Madrilenii sunt neînvinși, de altfel, în ultimele lor opt meciuri disputate împotriva unor echipe din Anglia, reușind să câștige ultimele trei partide împotriva acestora.

Alte stiri din Sport

Ultima oră