Neymar şi mesajul său enigmatic

27 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Neymar şi mesajul său enigmatic

Ca să vezi ce cmai scrie Neymar,brazilianul care este chinuit de marea dilema:pleacă sau nu de la Barcelona?

În urmă cu două zile a fost într-o mica escapadă la Londra-nimic deosebit, doar o noapte într-un club de lux- iar la intoarcere a scris pe Twitter un mesaj pe care admiratorii săi il cataloghează ca fiind enigmatic. Iata-l:Efeseni 6:11. Ce-o fi? Să-l decriptăm. Efeseni este o abreviere a Epistolei catre efeseni scrisa de Pavel din Tars care aflat la Roma se adresează Bisericii din Efes.Epistola se găseşte in Noul Testament iar versetul 11 este:Îmbrăcaţi-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltitilor diavolului.

La ce se referă brazilianul? La problemele pe care le are cu autorităţile din Brazilia şi Spania? La forma proastă prin care trece?La ispitele pline de euro care vin dinspre alte cluburi?

Greu de spus... Cert este că Neymar este o persoană religioasă si înaintea fiecărui meci el posteaza pe Facebook mesajul : Fie ca Dumnezeu să ne binecuvanteze şi sa ne protejeze.

Şi incă ceva:priviţi fotografia postată de jucator: un Neymar cuprins de gânduri, aşezat pe podea şi rezemat de o coloana. Iar faptul că fotografia este alb-negru vrea să spuna ca problemele la care reflectează fotbalistul sunt profunde şi serioase. Că doar nu s-o gandi la noaptea petrecută la Londra...

Alte stiri din Sport

Ultima oră