Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, îşi trimit mesaje de felicitare pe Twitter, la 22 de ani de la nuntă

28 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, îşi trimit mesaje de felicitare pe Twitter, la 22 de ani de la nuntă

Au trecut 22 de ani de la nunta ca în poveşti a reginei noastre, Nadia Comăneci. De fapt, greşit spus "regina noastră", căci Nadia a rămas gimnasta perfectă, "10-le de la Montreal", regina gimnasticii, a tuturor. 

La 18 iulie 1976, o fetiţă de 14 ani uimea lumea sportului cu o performanţă greu de egalat: nota 10 „absolut” la Jocurile Olimpice de Vară de la Montreal. Afişajul electronic nici nu era programat să arate nota 10, aşa că pe ecran a apărut nota 1.00. Numele ei era Nadia Comăneci.

Foarte activă în viaţa sportivă, dar şi în lumea mondenă, Nadia Comăneci este la fel de activă şi pe reţelele de socializare, importalizând momente importante din viaţă, transmiţând mesaje, încurajând tinerii să facă sport etc.

Aniversarea căsătoriei nu a trecut neobservată. Nadia şi Bart Conner, soţul ei, au făcut schimb de postări pe Twitter, transmiţându-şi că se iubesc, fiecare în felul său.

Prima a fost Nadia, cu emoticonul inimioară de rigoare, care i-a transmis lui Bart un simplu "Happy Anniversary" (Aniversare fericită) @bartconner. Mesaj însoţit de o imagine cu ei doi în ziua căsătoriei religioase.

El a fost mai generos la scris, postând, alături de o imagine cu ei doi sărutându-se în aceeaşi zi a nunţii, acum 22 de ani, următorul mesaj: "Twenty-two years ago today in Bucharest. I am so grateful to share my life with you! @nadiacomaneci10 I love you Mama!" ("Exact acum 22 de ani, în Bucureşti. Sunt atât de recunoscător că-mi pot trăi viaţa alături de tine! @nadiacomaneci10 te iubesc, Mama!"). Nadia şi Bart au un băiat, pe nume Dylan.

Mesajul lui Bart a fost redistribuit de Nadia, care a postat un emoticon inimioară, ca răspuns la cele transmise de soţul ei.

La 27 aprilie 1996, Nadia Comăneci şi Bart Conner îşi uneau destinele la Bucureşti, fiind cununaţi de soţii Dana şi Adrian Năstase.

Ceremonia religioasă s-a ţinut la Mănăstirea Caşin, iar nunta a avut loc la palatul Snagov, cu cicrca 700 de invitaţi.

În cartea "Scrisori către o tânără gimnastă", Nadia povesteşte: "Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. În ziua cununiei am îmbrăcat o roche superbă, cu o trenă acoperită de zeci de mii de perle, purtată de câteva mici gimnaste. Yuti Katsura, designerul, trimsiese chiar pe cineva să mă ajute s-o îmbrac. Cununia în sine a fost ieşită din comun. Soţia lui Adrian umpluse biserica de flori şi începuse să cânte muzica. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior, şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi când am făcut-o pentru prima dată m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt".

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră