Mutu reacționează în scandalul OFFSIDE: Nu sunt acuzat de evaziune fiscală!

27 Ian 2016 | scris de Veronica Micu
Mutu reacționează în scandalul OFFSIDE: Nu sunt acuzat de evaziune fiscală!

"EU NU SUNT ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALA asa cum redau ziarele si televiziunile din România (încă o aberație!!) Ce se întâmplă in Italia e exact ce s-a întâmplat in România cu "dosarul transferurilor" in care erau acuzați președinții de cluburi si agenții de jucatori, așa zișii "procuratori", NU jucatorii care au fost transferați de aceștia!! Asta se investighează in Italia, "TRANSFERURILE", mai bine zis daca cluburile au declarat toți banii, câți bani au dat la agenți si daca aceștia au declarat banii încasați!!! Eu NU am fost citat sa ma prezint pentru declarații!!", a scris Adrian Mutu pe pagina de socializare.

Ieri, anchetatorii italieni au efectuat percheziții la sediile a 35 de cluburi italiene de fotbal din primele două divizii, între care trei de top - AC Milan, Lazio Roma și SSC Napoli -, ca urmare a descoperirii unei vaste rețele de evaziune fiscală.

Au fost ridicate documente, fiind pus totodată sechestru pe bunuri în valoare de 12 milioane euro, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport.

În acest dosar sunt vizate 64 de persoane, între care și conducătorii celor trei grupări din Serie A, Adriano Galliani (AC Milan), Claudio Lotito (Lazio Roma) și Aurelio De Laurentiis (Napoli), dar și fostul conducător al clubului Juventus Torino, Jean-Claude Blanc.

Operațiunea, denumită "Fuorigioco" este coordonată de procuratura din Napoli și are în vizor 16 fotbaliști: Gustavo German Denis, Quintero, Adrian Mutu, Ciro Immobile, Matteo Paro, Hernan Crespo, Pasquale Foggia, Antonio Nocerino, Marek Jankulovski, Cristian Chavez, Inacio David Fideleff, Ivan Ezequiel Lavezzi, Gabriel Paletta, Emanuele Calaio, Cristian Molinaro, Rios Pavon și Diego Alberto Milito, scrie calciomercato.com.

Sunt vizați de asemenea și alți conducători de cluburi și impresari de jucători, între care și fostul agent al lui Mutu, Alessandro Moggi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră