Mircea Rednic riscă suspendarea o etapă

20 Feb 2017 | scris de Istvan Deak
Mircea Rednic riscă suspendarea o etapă

Antrenorul echipei belgiene Mouscron, românul Mircea Rednic, riscă să primească o suspendare de o  etapă și o amendă de 400 de euro, scrie 7sur7.be.

Aceasta este sancțiunea propusă de comisia de disciplină a Uniunii belgiene de Fotbal pentru antrenorul român, trimis în tribune în timpul meciului cu Waasland-Beveren (1-2), în cea de-a 27-a zi a campionatului.

Mouscron a deschis scorul prin Nathan Kabasele, dar cei de la Waasland au egalat la 1-1, cu un penalty acordat pentru o greșeală a lui Dino Arslanagic. Mircea Rednic a contestat această fază și s-a dus după arbitrul Wim Smet, să îi ceară socoteală, care a apreciat drept inadmisibile afirmațiile lui Rednic și l-a trimis în tribune.

Steeven Langil a adus victoria celor de la Waasland-Beveren în minutul 81.

Dacă se acceptă solicitarea, Rednic nu va fi pe banca antrenorilor la meciul contra celor de la Gent, duminică. În caz contrar, Rednic va trebui să compară marți în fața comisiei de litigii.

Mouscron rămâne după această înfrângere pe ultimul loc din clasament, cu 18 puncte, la 4 puncte de Westerlo, echipa care ocupă ultimul loc, care duce în play-out.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră