"Messi este plătit ca fiind cel mai bun jucător din lume"

07 Iul 2017 | scris de Radu Popescu
"Messi este plătit ca fiind cel mai bun jucător din lume"

Lionel Messi, atacantul-vedetă argentinian al clubului FC Barcelona, care și-a prelungit recent contractul cu clubul catalan, este "plătit ca fiind cel mai bun jucător din lume", a afirmat, vineri, președintele grupării spaniole de fotbal, Josep Maria Bartomeu,scrie agerpres.ro.

 

"El este cel mai bun jucător din lume și este plătit ca fiind cel mai bun din lume și din istoria fotbalului. Este jucătorul unui sport colectiv cel mai bine plătit pentru că nimeni nu aduce atât de mult clubului său ca Leo Messi", a afirmat Josep Maria Bartomeu într-un interviu acordat cotidianului sportiv catalan Mundo Deportivo.

"Barca" a anunțat, miercuri, că și-a prelungit până în anul 2021 contractul cu argentinianul în vârstă de 30 de ani, cvintuplu câștigător al "Balonului de Aur", pentru un salariu care nu a fost dezvăluit.

Conform clasamentului magazinului Forbes publicat la începutul lunii iunie, înaintea prelungirii contractului, Messi era al treilea cel mai bine plătit sportiv din lume în 2017, cu 80 milioane de dolari, dintre care 53 milioane din salarii și prime.

Marele său rival sportiv, portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), ocupa primul loc în acest clasament cu 93 milioane, dintre care 58 din salariu și prime, urmat de baschetbalistul american LeBron James (Cleveland Cavaliers), cu 86,2 milioane dolari, dintre care 31,2 milioane din salarii și prime.

Alte stiri din Sport

Ultima oră