Messi castiga La Liga.Suarez pierde iar in fata lui Neymar

01 Dec 2015 | scris de Gheorghe Voicu
Messi castiga La Liga.Suarez pierde iar in fata lui Neymar

Evident ca cel mai bun fotbalist al editiei trecute de campionat a fost Messi, starul Barcelonei . Cei 42 de antrenori din primele doua ligi ale Spaniei l-au votat aproape in unanimitate pe argentinianul care,de altfel, se anunta ca marele favorit al Balonului de Aur.

 

Cel mai bun portar a fost desemnat chilianul Claudio Bravo, jucatorul Barcelonei. Sergio Ramos a castigat trofeul de cel mai bun fundas iar Rodriguez si-a adjudecat titlul de cel mai bun mijlocas.Asta ca sa nu lipseasca si Realul din lista castigatorilor.

Nicio surpriza in competitia antrenorilor unde Luis Enrique a fost desemnat cel mai bun antrenor din La Liga.

 

Interesant este si trofeul castigat de Neymar:cel mai bun fotbalist care provine din America de Sud. Cam cu schepsis acest premiu daca ne gandim ca Messi este sud-american iar multi il vedeau pe uruguayanul Luis Suarez castigator.

Iata ca mai putin spectaculosul Suarez dar de o importanta imensa in ecuatia atacului Barcelonei, Suarez rateaza un trofeu atat in La Liga cat si la Balonul de Aur unde a fost preferat, la mustata, Neymar.

De altfel brazilianul a facut un gest de salutat cand dupa trofeul La Liga a declarat:” L-ati ratat pe Suarez, merita si el un premiu . Este unul dintre cei mai mari fotbalisti.”

Alte stiri din Sport

Ultima oră