Marius Tucă Show începe diseară, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Azi – criticul de teatru Marina Constantinescu

17 Iun 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe diseară, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Azi – criticul de teatru Marina Constantinescu

Marius Tucă Show începe diseară, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Azi – criticul de teatru Marina Constantinescu.

E în plină desfășurare Festivalul de Teatru “Ștefan Iordache” de la Caracal. Vorbim despre primul eveniment cultural de reală anvergură de după ridicarea restricțiilor. Vorbim despre un festival care coagulează cele mai bune producții de teatru, despre o muncă titanică și de oameni care știu să se dăruiască. “Este, din nou, vremea cuvântului rostit, a gândului ca artă, a muzicii, a culturii în general, cultură ce, ea singură, coagulează, identifică și poate pune pe scena istoriei un neam, căci, se știe, că popoarele care nu s-au ridicat la cultură au dispărut din istorie”, a scris ziaristul Marius Tucă pe pagina sa de Facebook.

În acest context, prezența criticului Marina Constantinescu nu doar că se justifică, se impune cu necesitate. Vino diseară la Marius Tucă Show ca să identificăm împreună suișurile și coborâșurile unei arte atât de încercate în ultimul an – teatrul – de la cea care face mereu posibilă această minunată experiență, Marina Constantinescu.

Marius Tucă Show. Diseară, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. „Singurul lucru care ne îngăduie să privim fără dezgust lumea în care trăim este frumusețea pe care anumiți o creează” (Radu Beligan).

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră