Iker Casillas,între Buffon şi Real Madrid

30 Mai 2017 | scris de Radu Popescu
Iker Casillas,între Buffon şi Real Madrid

Portarul Iker Casillas (FC Porto) a declarat pentru presa italiană că omologul său Gianluigi Buffon, de la Juventus Torino, merită să câștige trofeul Ligii Campionilor, singurul care îi lipsește din palmares, dar cerberul spaniol va ține cu fosta sa echipă Real Madrid în finala de la Cardiff din 3 iunie, relatează Marca,scrie agerpres.ro

 

Casillas, care a câștigat cu Real Madrid de trei ori Liga Campionilor, a declarat pentru Gazzetta dello Sport că Buffon ar trebui să câștige în sfârșit trofeul, după ce a jucat de două ori finala fără succes: ''Inima îmi zice că merită să câștige această ediție de Liga Campionilor, dar voi susține Real Madrid. Este obligatoriu pentru că este echipa mea. A avut un an fantastic și a demonstrat că la 39 de ani poate rămâne un portar mare. A reabilitat portari veterani precum eu și Cech. Viitorul este însă pentru portari ca Donnarumma, care are toate calitățile. Nu există altul ca el''.

Iker Casillas a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid în 2000, 2002 și 2014, în timp ce Buffon cu Juve a jucat finalele din 2003 și 2015.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră