Huligan rus, licențiat, căsătorit, doi copii: "Nu simțim nevoia de a ucide, există doar dorința de a ne arăta forța. E ca un sport"

13 Iun 2016 | scris de Cristi Semeghin
Huligan rus, licențiat, căsătorit, doi copii:

 

Într-un interviu acordat AFP, imediat după revenirea din Franța, Vladimir oferă o perspectivă asupra violențelor care au răbufnit pe străzi. Concluzia e clară, fotbalul e doar un pretext pentru cei care trpiesc pentru violență.

"Pentru huligani nu contează din ce oraș vin sau ce echipă susțin. E important că toți suntem din Rusia și ne batem cu englezii.

Englezii spun despre ei că în fotbal ei sunt cei mai tari huligani. Am venit în Franța să demonstrăm că englezii sunt doar niște fetițe.

Huliganii englezi sunt doar niște tipi mai trecuți care beau multă bere. Fanii sau huliganii din Rusia sunt, în general, tineri, în jur de 20-30 de ani, cei mai mulți sportivi, practicând boxul sau diferite tipuri de arte marțiale.

Scopul nostru este să demonstrăm că fanii englezi nu sunt huligani, nu știu să se bată. Mulți dintre ruși vin special cu acest scop. E ca un sport.

Englezii folosesc scaune și sticle când se bat, în stilul rusesc se folosesc doar pumnii. Nu simțim nevoia de a ucide sau de a răni, există doar dorința de a ne arăta forța. E ca un sport

Mi s-a părut că a fost interesant pentru poliția franceză să vadă rușii bătându-se cu englezii, pentru că au intervenit doar în ultimul moment", a declarat huliganul rus.

"E o decizie care nu va influența în niciun fel ce vor face în zilele următoare huliganii. Nimic nu ne va opri", a comentat Vladimir posibilitatea ca UEFA să excludă naționala Rusiei din competiție.

__________________

Citește și:

După ploi, vine CANICULA! Ce temperaturi ne așteaptă începând de vineri, timp de o săptămână

Cântăreaţă cu origini româneşti, fostă concurentă la "Vocea Americii", ÎMPUŞCATĂ MORTAL în Florida! (VIDEO)

Băsescu, dezvăluiri despre Iohannis. De ce a fost numită Livia Stanciu la CCR

El este asasinul cântăreţei Christina Grimmie! Este înspăimântător cu ce „arsenal“ venise pregătit să ucidă

Alte stiri din Sport

Ultima oră