Halep: Habar nu aveam că sunt la un meci de locul 1! Mă simt puternică, am încredere în forțele mele

10 Iul 2017
Halep: Habar nu aveam că sunt la un meci de locul 1! Mă simt puternică, am încredere în forțele mele

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon după ce a trecut în optimi de Victoria Azarenka, fost lider mondial, scor 7-6 (7-3), 6-2.  Mâine, Simona va juca în sferturile de finală cu Johanna Konta, 26 de ani, locul 7 WTA și favorită a gazdelor. 

Partida este decisivă și pentru locul 1 WTA. Dacă Simona se va impune, atunci va deveni noul lider.


"Sunt foarte fericită de cum am condus meciul cu Azarenka. Nu mai jucasem pe iarbă cu ea și era o mare provocare să o înving. Primul set a fost echilibrat, dar în al doilea am jucat mai avansat, am lovit mai puternic și mi-a ieșit.

Nu-mi fac probleme că publicul britanic va fi împotriva mea. Mă aștept la asta. Iau fiecare meci așa cum vine, acum urmează partida cu Konta și mă concentrez pe acest duel. N-am mai jucat niciodată cu ea pe iarbă, știu că va fi dificil, dar sunt încrezătoare.

În această perioadă mă simt puternică, am încredere în forțele mele. Habar nu aveam că sunt la un meci de locul 1!", a declarat Simona Halep după partida cu Azarenka.

"N-am mai vorbit cu Konta după incidentele de la Fed Cup. Pentru mine publicul de la Constanța a fost fair-play. Ea știe mai bine cum s-a simțit. Până la urmă totul rămâne în trecut", a mai spus Simona.

Johanna Konta a trecut în optimi de Caroline Garcia, 7-6(3), 4-6, 6-4, devenind prima tenismenă britanică ce ajunge în sferturi din 1984 încoace. Dacă Halep nu va trece de Konta, noul număr 1 WTA va fi Karolina Pliskova

Alte stiri din Sport

Ultima oră