Halep, cu amărăciune, despre cum e percepută în țară: "Nu realizează, pentru că..."

16 Aug 2016 | scris de Cristi Semeghin
Halep, cu amărăciune, despre cum e percepută în țară:

Întrebată despre cum crede că este percepută imaginea sa în România, Halep a declarat, cu puțină amărăciune: "Ei văd doar meciurile și cred că tot ceea ce fac în rest e să merg la shopping, lucru pe care îl și fac uneori, dar nu chiar atât de des. Ei nu știu cât de mult muncesc în fiecare zi, chiar și în zilele în care nu mă simt prea bine. Nu realizează pentru că nu mă văd".
Putem spune că este o imagine puțin distorsionată, probabil de interacțiunile Simonei cu media socială și nu numai, unde anumite persoane au făcut o pasiune din a o critica cu orice ocazie, dar o asigurăm pe Simona că există mulți care știu câtă muncă stă în spatele performanțelor sale și că, în momentul în care ai ajuns la un nivel superior, e mult mai greu să te menții acolo!

Despre faptul că nu a participat la Olimpiada de la Rio.

"Am fost foarte dezamăgită că nu am putut participa, dar e mult mai bine pentru sănătatea mea. Nu este ușor să călătorești atât de mult, și mănânci atât de divers. Pentru România a fost o competiție reușită, pentru că s-au calificat în finala la dublu masculin. Sunt dezamăgită și mă voi pregăti pentru Tokio! Putem spune că tenisul nu este același lucru cu gimnastica, dar pentru orice sportiv este o mândrie să joace și să câștige medalii pentru țara sa. Am participat la Olimpiada de la Londra și mi-a plăcut sentimentul de care vorbesc".

Despre modul în care a reușit să devină model și să îndrepte copiii către practicarea tenisului.
"Am auzit că mulţi copii s-au apucat de tenis datorită mie. Este un lucru bun în ţara mea. Este o ţară mică. Este bine pentru copii, care s-au obişnuit să petreacă destul mult timp cu telefonul sau tableta în mână. Chiar în familia mea sunt copii care au telefon mobil la doi ani. Eu le ofer o rachetă în locul telefonului".

Alte stiri din Sport

Ultima oră