Cum va arăta echipamentul Franţei la meciul cu România, de la Euro 2016

17 Mar 2016 | scris de Sorin Anghel
Cum va arăta echipamentul Franţei la meciul cu România, de la Euro 2016

Nike, sponsorul tehnic al Federaţiei Franceze de Fotbal, a prezentat astăzi, la Paris, tricourile pe care “cocoşii” le vor purta anul acesta la Campionatul European de Fotbal. În partida inaugurală de la Euro 2016, francezii vor juca împotriva României.

În meciurile în care francezii vor fi consideraţi gazde vor fi folosite tricouri în două nuanţe de albastru, în vreme ce pentru jocurile “de afară” vor utiliza o ţinută cu pieptul alb, un umăr în albastru şi celălalt în roşu.

Acelaşi producător de echipament sportiv oferă o ţinută similară şi pentru “naţionala” de rugby a Franţei. Croiala pune în evidenţă musculatura pieptului şi impresionează datorită gulerului bine definit.


Gama de tricouri de joc este Vapor, iar tehnologia folosită poartă numele Aeroswift. Astfel, tricoul este cu 10% mai uşor, iar elasticitatea a crescut cu 50%. De asemenea, procesul de evaporare a lichidelor este cu 25% mai rapid. Pe lângă Franţa, alte “naţionale” ce folosesc acelaşi echipament sunt Brazilia, Anglia, SUA şi Portugalia.

Alte stiri din Sport

Ultima oră