Fed Cup: Cîrstea și Niculescu au adus României punctul de onoare în meciul cu Belgia

12 Feb 2017
Fed Cup: Cîrstea și Niculescu au adus României punctul de onoare în meciul cu Belgia

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au învins, la dublu,  cu 6-2, 6-0 cuplul Kirsten Flipkens/Maryna Zanevska și au adus echipei României punctul de onoare în meciul cu Belgia, care a câștigat cu 3-1, duminică, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Duminică, Irina Begu a pierdut un meci maraton în faţa Elisei Mertens, scor 3-6, 7-5, 7-5. Sâmbătă, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au pierdut şi ele jocurile lor de simplu, cu Kirsten Flipkens, respectiv Yanina Wickmayer.

"În primul set am jucat foarte bine, de fapt, și în al doilea am condus, dar apoi ceva s-a schimbat în jocul meu, am devenit pasivă. Simțeam că dau în mingi, dar ele se întorceau mereu înapoi. Mi-am dorit enorm să ajut echipa, am luptat până la ultima minge. Sunt dezamăgită, îmi pare rău că nu am putut să mai dau o șansă echipei. Cred totuși că a fost un meci bun. Îmi pare rău că am pierdut, chiar îmi doream această victorie", a declarat duminică Irina Begu, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Romania va juca în aprilie un meci de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială II de Fed Cup.

Alte stiri din Sport

Ultima oră