Veste proastă pentru cârciumari şi microbişti! Meciurile de la EURO 2016, interzise la terase

09 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
Veste proastă pentru cârciumari şi microbişti! Meciurile de la EURO 2016, interzise la terase

Veşti cât se poate de proaste pentru cine nu şi-a făcut rost de bilete pentru meciurile de la Euro 2016 şi speră să urmărească partidele la terase. Sunt mulţi români care au mers în Franţa doar pentru a se bucura de atmosfera specifică unui turneu european de fotbal. Autorităţile din Hexagon au anunţat însă joi, prin vocea lui Thierry Braillard, secretar de stat pentru sport, că se interzice tuturor teraselor să difuzeze imagini în direct de la orice partidă se vor desfăşura în perioada 10 iunie – 10 iulie pe tărâm franţuzesc.

„Forţele de ordine nu dispun de mijloacele necesare pentru a asigura securitatea în atât de multe locuri”, a spus oficialul de la Paris, care i-a îndemnat pe microbişti să meargă doar în zonele destinate fanilor, acolo unde gradul se siguranţă va fi mult mai ridicat. „Este mai bine ca oamenii să se adune într-un singur loc decât să urmărească meciurile într-un mod total lipsit de organizare şi imposibil de monitorizat”, a spus Braillard, care a precizat că în restaurantele şi barurile închise nu vor fi probleme dacă vor fi urmărite jocurile de la Euro 2016.

Scandalul a început ieri în Franţa, la Marsilia, atunci când autorităţile locale au cerut patronilor de terase să-şi retragă televizoarele. Acest lucru a stârnit mania cârciumarilor, care sunt conştienţi de faptul că nu vor mai putea profita de pe urma desfăşurării turneului final de fotbal.

_________________

Citește și:

Ministrul ceh de Externe a dezvăluit strategia prin care Putin vrea să slăbească puterea Europei

VIDEO / Alertă cu bombă într-o clădire de birouri din Nordul Capitalei

Doliu în fotbalul german! Lewandowski a murit

Masacru la Tel Aviv. Momentul în care teroriștii deschid focul asupra clienţilor unei terase, în centrul oraşului (VIDEO)

CRATER URIAȘ, apărut brusc la Ottawa. O stradă se prăbușeșete în centrul capitalei canadiene (VIDEO)

Alte stiri din Sport

Ultima oră