Iaşiul bate la porţile Europei

03 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Iaşiul bate la porţile Europei

Deşi echipele din play-out trebuiau doar să lupte pentru salvarea de la retrogradare, s-a ajuns în ipostaza în care formaţia ce se va clasa pe primul loc în întrecerea destinată formaţiilor ce au terminat sezonul regulat în partea a doua a clasamentului să poată participa în Europa League.


Duminică, CSMS Iaşi a învins pe teren propriu, scor 3-0, pe Universitatea Craiova, într-o partida contând pentru etapa a cincea a play-out-ului, şi a urcat pe primul loc în clasament, acolo unde s-a aflat până acum gruparea din Bănie. Cele trei reuşite poartă semnăturile lui V. Gheorghe ‘2, Golubovici ’29 şi Ţigănaşu ’78.


În primele două meciuri ale etapei, disputate sâmbătă, FC Voluntari a învins în deplasare Petrolul Ploieşti, scor 2-1, şi CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în faţa Concordiei Chiajna, scor 2-0. Ultima partida a etapei a cincea din play-out, FC Botoşani - ACS Poli Timişoara, va avea loc luni. CSMS Iaşi este lider în clasament, cu 26 de puncte. CSU Craiova este pe locul doi, cu 25 de puncte, iar pe poziţia a treia se află CFR Cluj, cu 22 de puncte.

Alte stiri din Sport

Ultima oră