Cristoph Daum, un om modest. În ciuda salariului primit de la FRF, aproape degeaba, călătorește tot cu low-cost!

28 Iun 2017
Cristoph Daum, un om modest.  În ciuda salariului primit de la FRF, aproape degeaba, călătorește tot cu low-cost!

Selecționerul României, că antrenor nu se poate numi, Cristoph Daum rămâne o persoană modestă, în ciuda salariului pe care Federația Română de Fotbal i-l plătește. Aproape degeaba, judecând modul în care se exprimă în teren echipa reprezentativă de fotbal și rezultatele obținute sub conducerea sa.

În ciuda salariului, de aproape 100  de ori mai mare decât salariul mediu pe economie în 2017, la nivel statistic, care i-ar permite să călătorească cu curse obișnuite, Cristoph Daum se pare că a rămas fidel variantei low-cost, fiind surprins așteptând cuminte rata Ryanair spre București, în aeroportul Schoenefeld din Berlin.

A fost recunoscut mai întâi de microbiștii polonezi, apoi fie a fost fotografiat pe șest, fie i s-a cerut acceptul pentru un selfie de aeroport.

Probabil Daum, fie e foarte conservator, folosind cursele low-cost chiar și atunci când are destui bani, fie n-a găsit loc la o altă companie, fie are cheltuieli mari, revenind la vechea dragoste albă și prăfuită... Sau chiar vine la București să demisioneze, prilej cu care face economii albe, pentru zile negre!

Alte stiri din Sport

Ultima oră