Ce jenant! Fed Cup i-a urat "La mulţi ani" unei jucătoare care a murit în 2014

14 Aug 2016 | scris de Cristi Semeghin
Ce jenant! Fed Cup i-a urat

În general, lucrurile și oamenii din tenis păreau a fi mai serioși, mai profesioniști, dar, pentru a câta oara, aparențele înșală!

Fed Cup, competiția feminină în care se înfruntă echipe naționale de tenis, a publicat pe contul său de Twitter un mesaj felicitare adesat jucătoarei britanice Elena Baltacha.

"Îi urăm Elenei Baltacha «La mulţi ani» la împlinirea a 33 de ani", este mesajul postat de Fed Cup, alăturat unei fotografii de-a sportivei pe care fusese inscripționat "La mulţi ani".

Nimic neobișnuit până aici, ba unii ar putea spune că e un gest cât se poate de elegant, numai că... Elena Baltacha a decedat în 2014, în urma unui cancer la ficat.

Evident, mesajul a fost șters după apariția primelor reacții care vizau gafa imensă comisă de Fed Cup. Până în acest moment nu au fost prezentate niciun fel de scuze, absolut necesare într-o astfel de întâmplare!

 Ce mai rămâne, șahul?

Le compte de la Fed Cup qui souhaite un bon anniv à Elena Baltacha, décédée le 4 mai 2014 d'un cancer du foie. pic.twitter.com/DewKGdDgD0

— Assia Hamdi (@Assia_H) August 14, 2016

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră