Calvarul lui Ilie Năstase nu s-a încheiat: Nu avea ce să caute la ceremonie

14 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Calvarul lui Ilie Năstase nu s-a încheiat: Nu avea ce să caute la ceremonie

Preşedintele WTA, Steve Simon, este indignat că sâmbătă, la ceremonia de premiere a turneului de la Madrid, a fost prezent şi fostul tenisman Ilie Năstase, deşi acesta este suspendat provizoriu de ITF pentru comportament jignitor şi i-au fost revocate privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada anchetei.

Steve Simon a felicitat-o pe Simona Halep pentru câştigarea turneului, susţinând însă că singurul lucru care a umbrit ziua victoriei  a fost participarea lui Ilie Năstase la ceremonia de decernare a trofeului.

"Nu avea ce căuta pe teren astăzi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor şi i-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigaţiei. A fost iresponsabil şi inacceptabil din partea Madrid Open să îi confere un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier şi la cele mai înalte standarde de profesionism şi leadership, ceea ce nu s-a văzut astazi", se arată într-un comunica semnat de Steve Simon şi citat de news.ro.

Alte stiri din Sport

Ultima oră