Parlamentul cere pedepsirea huliganilor lui FC Bayern care au rănit un orb și mai mulți copii (Video)

10 Dec 2015 | scris de Istvan Deak
Parlamentul cere pedepsirea huliganilor lui FC Bayern care au rănit un orb și mai mulți copii (Video)

Au dovedit-o recent, la nivel internațional, la meciul lui Olympiacos din Grecia, dar lucrurile au degenerat la meciul de campionat cu Schalke04, disputat în deplasare.

La data de 21 noiembrie, un grup de 300 de huligani format din așa-ziși suporteri ai lui Bayern și omologi înfrățiți de la Vfl Bochum, au atacat fanii echipei gazdă Schalke04, chiar în fața stadionului din Gelsenkirchen.

Incidentul s-a soldat cu mai mulți răniți, printre care și o persoană cu vizibile probleme de vedere și un copil de zece ani. Un alt suporter a rămas fără doi dinți. Poliția și oamenii de ordine nu au intervenit în niciun fel în timpul altercațiilor.

Ministrul de Interne din Landul Nordrhein-Westfalen a dat vineri explicații în fața Parlamentului despre cele întâmplate.

Conform sport1.de, un politician FDP Marc Lurbke a criticat în termeni duri intervenția precară a poliției și a solicitat ministrului Ralf Jager să își exprime punctul de vedere despre cele întâmplate.

El a catalogat incidentul ca fiind inacceptabil și a promis că cei vinovați vor fi pedepsiți, ceea ce în mod normal înseamnă maximum interdicție de a mai intra pe un stadion din Germania pe o anumită perioadă de timp. (I.D)

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră