Chipciu: ”La Steaua aveam cel mai mare salariu, de aceea mă criticau toți. Mă bucur că am scăpat”

02 Aug 2016 | scris de Istvan Deak
Chipciu: ”La Steaua aveam cel mai mare salariu, de aceea mă criticau toți. Mă bucur că am scăpat”

După două meciuri bifate în tricoul belgienilor de la Anderlecht, Alexandru Chipciu se declară fericit că a părăsit România.

“Alexandru Chipciu trebuie să aducă un plus în ofensiva lui Anderlecht. Românul se simte foarte bine la noua sa echipă și consideră că are parte de mai puțină presiune decât la Steaua București”, notează anderlecht-online.be.

“La Steaua eram jucătorul cu cel mai mare salariu. Asta a adus o presiune suplimentară. Întotdeauna s-a căutat ceva să fiu criticat. În fiecare meci trebuia să fiu decisiv, altfel nu era bine. Îmi place să fie o anumită presiune, însă mă bucur că aici nu mai e așa mare. Asta simt acum. Poate și fiindcă oamenii de aici nu mă cunosc atât de bine”, a declarat Chipciu.

Mijlocașul român a fost folosit în banda stângă în partidele cu Heerenveen și Rostov, însă susține că ar putea evolua și în dreapta. “Cu Heerenveen am jucat mai bine. Am avut mai multe spații. Rostov a jucat închis și trebuie să mă obișnuiesc cu asta. Vreau să progresez la Anderlecht, astfel încât să ajung titular incontestabil în echipa națională”, a mai spus Chipciu.

Conform declarațiilor lui Gigi Becali, Chipciu avea un salariu brut de 38.000 de euro pe lună.

Alte stiri din Sport

Ultima oră