Acum știm cine va juca la București în optimile de finală ale EURO 2020

24 Iun 2021
Acum știm cine va juca la București în optimile de finală ale EURO 2020

Faza grupelor Campionatului European a ajuns la final miercuri seară, iar 16 echipe, primele două clasate din fiecare dintre cele șase grupe și cele mai bune patru formații care au încheiat pe locul trei, s-au calificat în optimile de finală.

Cum pe noi ne interesează în mod special cine va evolua pe Arena Națională la 28 iunie, de la ora 22:00, avem răspunsul: Franța și Elveția.

Prima fază eliminatorie a EURO 2020 va fi sâmbătă, 26 iunie, la Amsterdam, unde, de la ora 19:00, Țara Galilor, locul doi din grupa A, va juca împotriva Danemarcei, formația care a terminat pe locul doi în grupa B.

Tot sâmbătă, însă de la ora 22:00 și pe stadionul ”Wembley” din Londra, Italia va juca împotriva Austriei, ocupanta locului secund din grupa C, grupă care s-a jucat și la București.

Duminică, 27 iunie, prima optime de finală a zilei are loc la Budapesta, de la ora 19:00, pe ”Puskas Arena”, unde naționala Olandei va juca împotriva Cehiei, echipa care a încheiat pe locul trei în grupa D.

În aceeași zi, de la 22:00, Belgia, câștigătoarea grupei B, va juca, la Sevilla, împotriva Portugaliei.

În prima confruntare de luni, 28 iunie, din optimi, cea programată de la ora 19:00, se confruntă Croația cu Spania. Partida va avea loc la Copenhaga.

Marți, 29 iunie, este ultima zi a optimilor de finală, iar de la ora 19:00, la Londra, Anglia, câștigătoarea grupei D, va juca împotriva Germaniei, locul doi din grupa F.

Ultima confruntare de finală se va disputa de la 22:00, la Glasgow, între Suedia și Ucraina.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră