ULUITOR! A început să se învie și în morgile din România!

08 Mai 2015
ULUITOR! A început să se învie și în morgile din România!
Dacă până zilele trecute media online din România dezvaluia cu nedisimulată invidie despre minunile reînvierii din morți petrecute pe meleaguri africane, indiene sau rusești, iată că fenomenul a venit să se împământenească și în țarișoara noastra, la Arad.

Numeroase site-uri relatează despre uluirea prin care a trecut un paznic al Spitalului Județean Arad, care la trecerea prin apropierea morgii a auzit zgomote și chiar țipete din locul din care doar liniștea ar fi trebuit să fie prea apăsătoare pentru urechi.
În locul cu pricina, se spune că o femeie, declarată decedată de unul din medicii spitalului, a fost nevoită să se decidă cu care parte a zicerii "vii cu vii, morții cu morții" empatizează mai bine, și a ales-o pe cea în care se respiră și îți bate inima.

Deși toți cei implicați ar fi încercat să fie trecut sub tăcere, cazul a devenit extrem de public prin grija unor surse din spital, care au ținut să sporovăiască o declarație pentru ARQ.ro, singura de până acum.
”Considerată moartă, femeia a fost dusă la Morgă și pregătită pentru a fi introdusă în frigider, până la autopsie. S-a trezit când nu era nimeni în preajmă și a încercat să țipe, fiind foarte speriată, dar nu a avut putere. Totuși, unul dintre paznici a auzit-o și a alertat personalul medical”.

Din păcate, în ciuda faptului că toată lumea așteaptă să ia la cunoștință cu entuziasm, fie despre un caz de malpraxis, fie de o nouă minune în tot mai prozaica lume contemporană, conducerea spitalului nu a confirmat în mod oficial evenimentul.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră