Cine sunt cei mai sexy, faza pe națiuni. Ea – din Armenia, El – din Irlanda. Vezi clasamentul complet

07 Mai 2015
Cine sunt cei mai sexy, faza pe națiuni. Ea – din Armenia, El – din Irlanda. Vezi clasamentul complet
Conform unei statistici publicate de Miss Travel, un site international de matrimoniale, dedicat celor care vor sa calatoreasca si sa isi gaseasca perechea in locatii exotice, in viziunea locuitorilor Statelor Unite, cele mai sexy femei sunt cele din Armenia, iar cei mai sexy barbati  - cei din Irlanda.

Sondajul a fost facut pe un esantion de 110.000 de persoane si nu este la prima editie; anul trecut americanii au votat braziliencele drept cele mai sexy femei si australienii la categoria cei mai sexy batbati.

Anul acesta se pare ca barbatii au fost atrasi de formele voluptoase ale lui Kim Kardashian, care are ascendenti de origine armeneasca, sunt de parere cei de la Miss Travel.

Dar sa vedem clasamentul intreg.

Cele mai sexy femei sunt, in ordine, cele din: 1. Armenia, 2. Insulele Barbados, 3. America, 4. Columbia, 5. Marea Britanie, 6. Australia, 7. Brazilia, 8.Filipine, 9. Bulgaria, 10. Liban.

Cei mai sexy barbati sunt, in ordine, cei din: 1. Irlanda, 2. Australia, 3. Pakistan, 4, America, 5.Marea Britanie, 6, Scotia, 7.Italia, 8. Nigeria, 9. Danemarca, 10. Spania
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră