A vrut să fie îngropat cu toți banii, puși în cutie, la căpătâi. Nu o sa bănuiți ce a făcut soția...

08 Iul 2015
A vrut să fie îngropat cu toți banii, puși în cutie, la căpătâi. Nu o sa bănuiți ce a făcut soția...
Anumite persoane iubesc mult banii. Atît de mult încât, vor să îi aibă chiar și după moarte și nimic nu mai contează, nici măcar familia.

Așa și omul din povestea noastră. Simțind că i se apropie sfârșitul, Alexander Graham din Black River Falls, Wisconsin, i-a spus soției că vrea să fie îngropat cu toți banii pe care îi strânsese de-a lungul vieții. Și numai soția lui știa câte economii făcuse...

Doamna Graham, fiind o soție iubitoare și care nu ieșea din cuvântul soțului a apucat să-i promită. Apoi, la scurt timp, soțul se săvârși din viață.
La înmormîntare au venit mulți prieteni ai defunctului și marea majoritate știa de dorința decedatului. După terminarea ceremonie religioase, soția, care ținea la piept o cutie de pantofi, a așezat cutia lângă soț, în sicriu.

„Ce faci?”, a întrebat unul dintre prieteni? „Doar nu ai fost atât de nebună să pui toți banii în sicriu? Ce era în cutia aia?”

„I-am promis că așa voi face, și așa am făcut”, a spus soția. „Sunt o bună creștină și nu pot să mint. După moartea lui am transferat toți banii într-un cont bancar. În cutie o să găsească un cec pentru ace;ti bani. Dacă va dori, să îi scoată...”
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră